Twin-Stick Gamers – En norsk youtubekanal

Sjekk ut denne youtubekanalen fra Trøndelag

Twin-Stick Gamers Logo (Med bakgrunn)

Twin-Stick Gamers er navnet på youtubekanalen til to herremenn fra Trøndelagen.  På deres dåpsatest (de har ikke påberopt seg hedningestatus, så vi går ut ifra at slike dokumenter eksisterer) står det Rasmus Espset og Petter Falk! To hardbarka trøndere som bestemte seg for å prøve seg på en let’s play kanal, og vi må si vi liker resultatet så langt!

Her har vi Rasmus i et stolt øyeblikk! Endelig utafor slottet til drømmedama, sommern 2014
Her har vi Rasmus i et stolt øyeblikk! Endelig utafor slottet til Peach, sommern 2014

Inspirasjonskildene deres er blant annet Game Grumps og Super Beard Bros, men de har en egen vri. Noen av deres favorittspill er spill fra Zelda-serien, Metroid-serien og Mario-serien, så hvis de ikke allerede har dekket ditt favorittspill i noen av de seriene, så dukker de nok opp etterhvert. Sikkert bare å komentere på videoene deres. Ikke sant gutter? Dere tar ønsker?

Shit…it’s på norsk! Jepp! Gutta fra trønderlagen prater norsk, og det er jo ekstra stas med Let’s Plays på morsmålet. Vi synes videoene holder god standard, og er derfor glad for at vi får lov til å dele deres videoer her på spillmuseet!

Har du vært slem gutt Petter?
Har du vært slem gutt Petter?

For å få et lite innblikk i deres kanal, presenterer vi her et par videoer dere kan sjekke ut!

Først en video fra The Legend of Zelda – Four Swords

Hva med å spille et spill som handler om å handle inn til jul? Ikke? Jooooda!

Den siste videoen de ga ut, kom etter en cup i Mario Kart 8 i regi av Retrogaming Trøndelag. Her må vi be seere om å huske at Mario Kart 8 kan få frem styggen i oss, så ikke bli sjokkert hvis språket blir litt i overkant av det dere er vant til. Men vi tror det skal gå bra!

Der har dere litt å se på vettu! Trykk liker på videoene deres hvis dere liker det. Bruk komentarfeltet, og trykk på “abonner” hvis dere ønsker å følge de på youtube! Har dere forslag til andre norske youtubefolk, så skriv det gjerne i komentarfeltet!

 


Posted

in

by

Comments

One response to “Twin-Stick Gamers – En norsk youtubekanal”

  1. Cimber Avatar
    Cimber

    sick crew

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *