Hør da Jan ringte tipstelefonen til Nintendomagasinet

Vi elsker Kjell! Hør hva som skjedde da Jan prøvde å ringe Nintendomagasinets tipstelefon

I episode 6 av Retrotimen (Den gang het vi Spillmuseets Retro Cast) snakket vi om den gode gamle Nintendo 8-biten og kom tilfeldigvis inn på Nintendomagasinet og tipstelefonen de tilbød sine kunder. Vi fant ut at vi skulle ringe for å høre om de fortsatt var operative.

Hele episoden kan du høre her

Følg oss på:
facebook ikonyoutube ikonrss ikonsoundcloud-png

PS: Gi oss gjerne feedback i kommentarfeltet, vi tar også i mot forslag til fremtidige tema.


Posted

in

by

Tags:

Comments

One response to “Hør da Jan ringte tipstelefonen til Nintendomagasinet”

  1. Bård Lilleøien Avatar
    Bård Lilleøien

    Haha. Hver gang jeg blar gjennom Nintendo Magasinet og ser de sidene lurer jeg på ting som dette, hvor det nummeret går nå og hva de gutta gjør idag. På en eller annen måte har jeg følt tiden har stått stille når jeg ser de sidene. Som om jeg fortsatt kan løfte røret og umiddelbart få hjelp med brett 6-5 i Super Mario Bros 3…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *