Radical Reviews – The Story of Thor

 

header

1991, A link to the Past, Battletoads, og en miniatyr Robin kom til verden. Det er meg! Sistnevnte altså…

Oppvokst med Nintendo, Sega og et sexy beist av en Machintosh, jeg var og ble en gamer fra første stund. Jeg har alltid vært opptatt av Film, så det føltes helt naturlig å ville skape noe hvor jeg kunne ta nytte av begge deler. Resultatet ble Radical Reviews, en webserie jeg har dedikert til å snakke om spill jeg mener er undervurdert eller som jeg bare har generelt mye å fortelle om. Jeg er født og oppvokst i Norge, men har valgt å gå for engelsk innhold på YouTube kanalen av to enkle grunner. Nummer èn, jeg ønsker at videoene skal være så tilgjengelige som mulig for alle, og nummer to, jeg er rett og slett ikke så dreven i å skrive manus på Norsk… Yarp…

Første episode ble ferdig klippet og lastet opp på youtube tidligere denne måneden, og det ga meg inspirasjon i bøtter og spann til å fortsette med serien. Allerede som jeg skriver denne introduksjonen klipper jeg voice over til neste episode og har begynt på manus til episode 3. I tillegg skriver jeg materiale til to andre serier jeg planlegger for Lazor Flashback(YouTube kanalen), så det absolutt store planer for 2015! Håper så mange som mulig tar seg tid til å sjekke ut første episode av Radical Reviews og kom gjerne med ideer eller forslag til fremtidige episoder!

[embedyt]http://www.youtube.com/watch?v=HAGN3J1YrDI[/embedyt]

PS: Episode 2 er å ventes tidlig neste måned ;)


Posted

in

by

Comments

2 responses to “Radical Reviews – The Story of Thor”

  1. Christer Runde Avatar
    Christer Runde

    Wow, for en fantastisk video. Og om et spill jeg ikke ante eksisterte. Du fikk meg til å få lyst å spille the story of thor, det er vel det beste komplimentet jeg kan gi. Utrolig bra produksjonsverdi på hele videoen. Dette er en serie jeg gleder meg å følge med på. Well done.

  2. Trond Sinfour Borgersen Avatar
    Trond Sinfour Borgersen

    Meget meget kul video! Det finnes nok mange slike “perler” av spill på alle konsoller :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *