Radical Reviews – Mr. Moskeeto

Radical Reviews Header

Helgen er godt i gang, og med det har dere en rykende fersk episode av Radical Reviews å bryne dere med! Denne gang er ikke episoden like fyldig som sist, men så skal det også sies at jeg fullførte jeg jobben én måned, kontra forrige video som tok mellom 3-4 måneder -_-

Denne uka bestod av kaffe, nonstop klipping og vel… kaffe… Som i grunn er rart ettersom jeg i utgangspunktet ikke er noe spesielt glad i kaffe o.0  Rart jeg ikke ble firkanta i øya etter all den tia foran skjermen, sier nå jeg. What?! Så du sier at man ikke blir firkanta i øya hvis man sitter for lenge foran TV’en?! *kremt*  Du må nesten ha meg unnskyldt, for jeg må faktisk skru på min gode gamle PlayStation 1 og knuse voldemort en gang for alle!!!

Siste avsnitt av videoen inneholder en aldri så liten gladnyhet, så få med dere den! :D


Posted

in

,

by

Tags:

Comments

2 responses to “Radical Reviews – Mr. Moskeeto”

  1. Trond Sinfour Borgersen Avatar
    Trond Sinfour Borgersen

    Helt hinsides rå anmeldelse av ett spill som absolutt burde være i alle hyller til en PS2 samler :D

  2. Christer Runde Avatar
    Christer Runde

    Nok en meget bra video. Er veldig glad i sære japanske ting derfor traff Mr Moskito meg midt i hjertet. Kult at du produserer månedlig. Jeg fortsetter å følge ivrig med :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *