Only in Japan

Only in Japan_header

Velkommen til denne rykende ferske artikkel-serien som tar for seg det mest fasinerende og merkelige landet i verden!

Only in Japan tar nemlig for seg alle de merkeligste historiene, oppfinnelsene, produktene og spillene fra den stigende solens rike. Hver lørdag gir jeg dere ukentlige kuriøsiteter fra dette eksentriske landet.

 

UKENS PRODUKT:

DEN VANDRENE SOVEPOSEN

Har du noengang ligget i en sovepose og fått behov for å reise deg for å gå en tur, men har ikke hatt lyst å forlate posen? Frykt ikke! Japan leverer ett av de mest latterligste produktene jeg noengang har sett. For skarve 2740kr kan denne bli din. (43,000yen)

sovepose

 

UKENS VIDEO:

BABYMETAL

Japan er verdenskjent for sin sære J-pop. Men hva skjer når de blander J-Pop og Metal?

 

UKENS SPILL:

I´M SORRY.

I´m Sorry er et arkade-spill som ble laget i 1985 i Japan. Spillet går ut på å styre den tidligere japanske statsministeren Kakuei Tanaka igjennom Pac-Man lignende labyrinter for å samle gullbarrer, samtidig som han må unvike diverse hinder og fiender. Spillet er en ren satire rettet mot statsministerens gjerrighet, men spillet inneholder alikevel noen obskure elementer som f.eks bosskamper mot Madonna som skyter slengkyss og Michael Jacson som moonwalker.

Et annet merkelig element er at hvis spilleren blir fanget av en fiende med solbriller som kalles Tamori mister statsministeren klærne sine og blir kun iført bleie, samtidig som Tamori sitter på ryggen hans og straffer ham med en lærpisk.

Med andre ord, wierd shit. Sjekk det ut for deg selv her:

 

UKENS NSFW:

BOUNCING BOOB TECHNOLOGY

I Japan har det lenge vært viktig å få rett fysikk på virtuelle kvinnebryster, derfor sammenligner man av og til fysikkmotoren opp mot ekte vare. Naturligvis.

Følg NerdAlert på:
facebook ikontwitter ikonyoutube ikonrss ikonsoundcloud-png


Posted

in

, ,

by

Tags:

Comments

One response to “Only in Japan”

  1. Lars Rødal Avatar

    Haha, fantastisk! Ser frem til neste artikkel i serien! ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *