Denne anda skal ut på nye eventyr!

Den fantastiske tv-serien Ducktales – som sågar vant Emmy-pris på 80-tallet – var høyt elsket både over dammen og i Norge på 80- og 90-tallet. Serien – som var inspirert av tegningene til Carl Barks og introduserte karakterer som blant annet Rotor McKvakk og Magika fra Tryll  går faktisk fortsatt i såkalt syndication på enkelte tv-kanaler i USA.

I Norge har den derimot ikke vært å se på skjermen på noen år med mindre man har tilgang til spesielle kanaler som Disney XD, men nå er det nytt håp.

Ny Ducktales-serie i 2017

Marc Buhaj, som har den fjonge tittelen – Senior Vice President, Programming and General Manager, Disney XD – slapp nylig nyheten om at de planlegger enda en Ducktales tegneserie. Marc uttalte at; “Ducktales har en spesiell plass i Disney TVs animasjonshistorie, og satt en ny standard for animasjonsteknikk. Vår nye serie vil bevare den samme energien og eventyrfølelsen og viderebringe den til en ny generasjon”.

Den nye serien vil gi et gjensyn med karakterer fra den orginale serien: Skrue McDuck, Ole, Dole, Doffen, Rotor McKvakk, Donald Duck, Fru Vagle, Magika, B-gjengen, Nebbie og mange fler.

Hvem vet, kanskje dette også fører til at vi får et nytt Ducktales-spill? Ducktales: Remastered gjorde det bra, men fikk ikke like fantastiske kritikker som vi håpet på. Nå har de kanskje unskyldningen for å gi det et nytt forsøk?

Er det noen du ønsker å se igjen i den nye serien?

 


Posted

in

by

Tags:

Comments

2 responses to “Denne anda skal ut på nye eventyr!”

  1. Zanreo Avatar
    Zanreo

    Nice :D

  2. Tomas Kristiansen Avatar
    Tomas Kristiansen

    https://www.youtube.com/watch?v=RfIIvMPk-uw – for de som lurer på hvordan introen ville blitt i real life. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *