Nysgjerrig på LOL?

LOL, eller League of Legends er kanskje et av de mest populære online-spillene nå om dagen. Kidsa elsker det, og damene kaster seg etter spillerne. Vel, kanskje ikke helt ennå.

Uansett har vi intervjuet en av Norges nye håp i LOL om hvorfor han begynte med gaming og hva han ser frem til.

Ukens gamer er Magnus Hornnes AKA Cheezy

Navn: Magnus Hornnes

Alder: 19

Bosted: Kristiansand

Først og fremst; hva spiller du nå?

Akkurat nå spiller jeg League of Legends, jeg har spilt League of Legends i sånn cirka 4 år, og jeg spiller det nok så aktivt nå med tanke på at jeg spiller på League of Legends laget Celestial Gaming. Jeg har jo selvfølgelig spilt litt andre spill her og der og tatt litt pauser fra League. Da har jeg for det meste spilt World of Warcraft, CS:GO og random steam spill.

Hva slags utstyr bruker du når du gamer?

Jeg bruker egentlig ikke noe spesielt utstyr når jeg spiller, jeg bruker det jeg har og har vunnet i forskjellige compoer. Akkurat nå bruker jeg Razer Black Widow Ultimate Keyboard, Steelseries Sensei Mouse, Logitech G930 Headset og dual monitor. Når det gjelder konsoller så bruker jeg bare standard kontroller osv.

Hva er ditt beste gaming-relaterte kjøp (tilbehør, spill, etc..)?

Mitt beste kjøp er litt vanskelig å si, men et av de spillene jeg har fått gleden av å spille flere ganger gjennom livet er Mario Party 1 og Pokemon Stadium 1 til Nintendo 64. Jeg har ikke noe spesielt tilbehør jeg føler var “best” på noen måte, men det utstyret jeg har vært mest fornøyd med må være Razer Blackwidow Tastaturet. Det var mitt første mekaniske tastatur og jeg syntes det er helt fantastisk. En liten downside er at det bråker litt hvis du er på skype eller TS, men det er bare å stille inn på mikrofonen din så skal det ikke bråke så mye!

Hvor kjøper du spillene dine?

Jeg kjøper spillene mine for det meste på steam siden jeg gamer hovedsaklig bare på PC, men jeg har også spilt på de fleste konsoller og når jeg skal kjøpe spill til konsoll så ender jeg som regel opp med å kjøpe det fra gamestop.

Hvorfor begynte du med gaming?

Jeg begynte vell egentlig med gaming på grunn at av mine eldre brødre spilte. Det begynte først med Super Nintendo og Nintendo 64, også seinere gikk de over til PC og da ble jeg introdusert til Runescape og Counter-Strike. Når vi var små bodde vi også ganske langt vekke fra byen og det var ikke så mange barn rundt der jeg bodde, så meg og mine brødre endte ofte opp med å spille sammen. Gjennom oppveksten hadde vi alltid den nyeste konsollen og vi fulgte alltid med på hva slags spill som kom ut.

Hva er ditt favorittspill gjennom tidene?

Til PC vil jeg kanskje si at Runescape og Counter-Strike er mine favorittspill, men til konsoll er det litt vanskeligere. Det må nok bli en del Nintendo 64 spill som Banjo Kazooie, nesten alle Mario spill og Zelda serien.

Hva spiller du med kompisene dine når dere er samlet?

Mario Kart og Super Smash. Mario Kart er det spillet vi spiller mest når vi er samlet, og det er også en fin måte å bli uvenner på. Alle blir sykt competative når vi spiller Mario Kart, og det hender ofte at vi også spiller fylle Mario Kart og det gjør akkurat saken ikke bedre. Det er sykt gøy da fordi det er noe alle lærer lett og nesten alle syntes det er gøy, så fylle Mario Kart er det bare å prøve!

Hvor leser du om gaming og hvilke kanaler følger du på youtube?

Jeg leser nesten alt på reddit om det gjelder gaming eller andre ting. Jeg følger ikke så mye med på YouTube, men jeg følger diverse proffe League of Legends spillere, et par humoristiske kanaler og selvfølgelige min gode venn Joachim “NoobWork” Haraldsen sin gaming kanal!

Hvilke spill ser du mest frem til akkurat nå?

Det spillet jeg så mest frem til nå i år var egentlig smash 4, men jeg har ikke klart å skaffet meg en GameCube Adapter enda så jeg har ikke fått spilt så mye fordi det er helt umulig å bruke Wii kontroll, men med en gang jeg får tak i adapteren så skal jeg nok knuse alle.

Er det noe du vil reklamere for eller anbefale?

Hvis dere er interessert i League of Legends kan dere følge laget mitt Celestial Gaming på facebook!
https://www.facebook.com/celestialgaming

Så hvis dere liker gaming generelt så er det bare å følge NoobWork på Youtube! Han har en norsk gaming kanal og legger ut nye videoer hver dag!

http://www.youtube.com/channel/UCv1Jgx1bL0SCB8ofJW5-nqQ
Slik ser det ut der Magnus gamer. Ikke så god plass, men akkurat nok til to skjermer og en gigantisk musmatte.
Magnus gjør oss også oppmerksom på at han ikke har plass til konsollene sine akkurat nå, derfor er de ikke satt opp.


Posted

in

by

Tags:

Comments

2 responses to “Nysgjerrig på LOL?”

  1. Trond Sinfour Borgersen Avatar
    Trond Sinfour Borgersen

    Du er ikke alene om å ikke få tak i Gamecube adapteren! Smash ligger fortsatt i plast :(

  2. Tomas Kristiansen Avatar
    Tomas Kristiansen

    SMASH!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *