Husker du disse monsterne?

På 80-tallet hadde vi ikke så mye 3d-grafikk å lene på når monsterfilmer skulle lages. Derfor var de fleste monsterne dukker med animatronics, ispedd litt slim og gørr. Spør du oss gjorde det monsterne mye mer realistiske, og her er et utvalg av de aller skumleste og ekle.

Hvilke monsterfilmer fra 80-tallet husker du best?

1) Ghoulies

Ghoulies var en slags billig ripoff av Gremlins hvor en gruppe tulling samlet sammen demonmonster som kom opp av toalett. Oscar neste!

 

2) Critters

Husker du Critters? De ekle monsterne med radevis med tenner. Personlig fikk jeg et ublidt møte med Critters 4 i en bursdag i fjerdeklasse og har hatt angst for disse skapningene siden.

3) Munchies

Roger Corman er kjent for å lage noen av de værste b-filmene i bransjen. På 80-tallet produserte han perler som Death Race 2000, Rock ‘n Roll highschool og klassikeren Children of The Corn.

Da gode gamle roger bestemte seg for å lage en Gremlins kopi gikk det så klart over stokk og stein.

https://www.youtube.com/watch?v=81GVAvw0YJ8

4) Troll

Troll2 er kanskje den shittyeste Troll-filmen, men monsterne fra Troll 1 er ganske creepy de også.

 

5) The Demons of The Gate

Selv om dette var en film laget for barn i 1987 er det fortsatt en rimelig creepy film. Disse demonene er ikke snille og gjør en rekke sprø ting i løpet av filmen.

 

 

Kilde: iO9


Posted

in

by

Tags:

Comments

One response to “Husker du disse monsterne?”

  1. Lars Toervik Avatar
    Lars Toervik

    Finnes en film til med små monstre i, Hobgoblins. Den er absolutt ikke god, men er så ekstremt dårlig at den blir veldig morsom. Den ligger i sin helhet på YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=B9pHNwTyh7o jeg kan også anbefale Mystery Science Theater 3000 utgaven som også finnes på YouTube :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *