Only in Japan

Only in Japan_header

Velkommen til artikkel-serien som tar for seg det mest fasinerende og merkelige landet i verden!

Only in Japan tar nemlig for seg alle de merkeligste historiene, oppfinnelsene, produktene og spillene fra den stigende solens rike. Hver lørdag gir jeg dere ukentlige kuriøsiteter fra dette eksentriske landet.

 

UKENS PRODUKT:

SKOLEJENTE EH…URIN?

Dere vet nok helt sikkert at i Japan er uniformerte skolejenter veldig populære. Det har blitt en fetish å kle opp (eller kle ned?) jenter slik at de ser mye yngre ut. Men dette produktet er kanskje noe av det mest ekstreme jeg har sett innen denne fetishen.

Nå tilbyr enkelte butikker i japan nemlig skolejente-urin på flaske! Dette er selvfølgelig ikke ekte urin, men det skal både se ut som urin og lukte som skolejente-urin. Lukter skolejente-urin annerledes enn annen urin?

Tydeligvis i Japan.

pee

 

UKENS VIDEO:

FUNKY FOREST

Funky Forest: The First Contact er en av de sykeste spillefilmene jeg har sett. Her har dere en utvalgt scene som demonstrerer hvorfor:

 

UKENS SPILL:

JAPAN WORLD CUP

V75 er for tapere. Dette er Japan World Cup. Se for deg et hesteløp (med en japansk vri) på en klassisk travbane. Første hest i mål er vinneren. Spillet fungerer som online-betting, der du kan satse penger på den “hesten” du tror er raskest. Sjekk ut traileren:

 

UKENS WTF!?:

GOT MILK?

Kabukicho-distriktet i Tokyo har flere barer som serverer brystmelk i form av shots til kundene. Vi snakker ekte brystmelk, ingen formula fåes her. Disse barene har derfor grei gjennomtrekk av ansatte. De ansetter nemlig kun kvinner under 30 år som er i ammeperioden. Når kvinnene er ferdig med ammeperioden må de finne seg en annen jobb.

En shot med brystmelk koster omtrent 2000 yen (125kr). Men det er også mulig å betale 5000 yen for spesial-versjonen av shottet som fåes direkte av brystet til den ansatte. Og hvis det ikke var nok, når du ligger der og sutter på nippelen stryker de ansatte deg igjennom håret og prater til deg som om du er en stor sulten baby.

brystmelk

Følg NerdAlert på:
facebook ikontwitter ikonyoutube ikonrss ikonsoundcloud-png


Posted

in

, ,

by

Tags:

Comments

4 responses to “Only in Japan”

 1. Christian Langeland Avatar
  Christian Langeland

  Funky Forest er 3 timer med.. Vel, la oss si det slik: Klippet er kanskje noe av det mer normale i den filmen. Anbefaler alle å se den, men du er aldri den samme personen etterpå.

  1. Christer Runde Avatar
   Christer Runde

   Enig. Superwierd film. Men er utrolig glad for å ha fått opplevd hva enn det var.

  2. Zanreo Avatar
   Zanreo

   Må nesten se den filmen nå xD

 2. Trond Sinfour Borgersen Avatar
  Trond Sinfour Borgersen

  Hhahahah! man må nesten dra til japan for å se alt det rare med egne øyne!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *