Only in Japan

Only in Japan_header

Velkommen til artikkel-serien som tar for seg det mest fasinerende og merkelige landet i verden!

Only in Japan tar nemlig for seg alle de merkeligste historiene, oppfinnelsene, produktene og spillene fra den stigende solens rike. Hver lørdag gir jeg dere ukentlige kuriøsiteter fra dette eksentriske landet.

 

UKENS PRODUKT:

TOALETTPAPIR? JUST ADD WATER

Har du noen gang fått en regning eller et manus som du hadde lyst å tørke deg i ræva med? Med denne nye oppfinnelsen kan du det, helt uten paper cuts. Men seriøst, så er ikke dette en kjempedum tanke. Det er jo med på å spare miljøet for forurensning.

…Tenkt om det fulgte med en binders eller stift? Au.

 

UKENS VIDEO:

HIGHWAY MUSICAL

Visste dere at det fins noen veier i Japan som spiller en melodi når du kjører over dem med bil? De har nemlig gravd ut hakk i asfalten med forskjellig avstand og dybde. Når en bil kjører over disse hakkene i en bestemt hastighet vil vibrasjonene av handlingen gjøre at hvert hakk spiller en tone, som igjen blir til en melodi. Hør selv i videoen under:

(PS: Den første veien av denne typen ble faktisk laget i Danmark. Men Japan er landet med flest musikalske veier.)

 

UKENS SPILL:

LOVE DEATH

Det fins 5 Love Death-spill som aldri burde blitt laget. Dette er en spill-serie for voksne. I Love Death spiller du som en pervo, en såkalt hentai, og går rundt i Tokyos gater der du skal prøve å kle av så mange kvinner som mulig. Du kan også slå dem med diverse gjenstander f.eks et balltre for å gjøre dem mer “villige”. Selvfølgelig blir jentene forbannet på deg når de blit slått, men frykt ikke. Hvis man kjøper noen smykker, teddybjørner eller sjokolade til dem er alt glemt og man kan begynne forfra igjen. Du kan også få kjøpt sovetabeletter og andre medikamenter som gjør det lettere for deg å kle av jentene. Dette er helt moralt forkastelige spill. Selvfølgelig er det stor butikk i Japan.

Etter denne videoen å dømme, er det også fullt mulig å gjøre en “spiderman”.

 

UKENS WTF!?:

ZENRYOKU SAKA

Zenryoku Saka er et ganske populært TV-program i Japan som blir sendt ukentlig der en jente springer opp en tilfeldig bakke. Både jentene og bakkene skiftes ut for hver uke. That´s it. Til og med undertittelen til programmet er: “What are you running for?”.

Har ikke peiling på hvorfor de ser på dette som underholdning, men det er ganske sært det skal de ha.

PS: For å se selve videoen må du se den på youtube, opplasterne har tatt bort muligheten å embedde videoene på eksterne nettsider.

https://www.youtube.com/watch?v=XE_YpTt574E

Følg NerdAlert på:
facebook ikontwitter ikonyoutube ikonrss ikonsoundcloud-png


Posted

in

, ,

by

Tags:

Comments

One response to “Only in Japan”

  1. Johan Pavel Mathisen Avatar
    Johan Pavel Mathisen

    Er litt redd for at jeg har havnet på en eller annen liste for å ha sett de videoene i denne artikkelen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *