Only in Japan

Only in Japan_header

Velkommen til artikkel-serien som tar for seg det mest fasinerende og merkelige landet i verden!

Only in Japan tar nemlig for seg alle de merkeligste historiene, oppfinnelsene, produktene og spillene fra den stigende solens rike. Hver lørdag gir jeg dere ukentlige kuriøsiteter fra dette eksentriske landet.

 

UKENS PRODUKT:

FORMFAGER FRUKT

Dere har kanskje hørt om at det går an å få kjøpt firkantede vannmeloner i Japan? Vannmelon er nemlig ikke den eneste frukten som kommer i uvandte proporsjoner i Japan. Spørsmålet som man kan stille seg er selvfølgelig: HVORFOR!?

Jeg har ikke peiling.

vannmelon

pærer

appelsin

 

UKENS VIDEO:

???

Jeg har ingen ord… Se det.

 

UKENS SPILL:

MUSCLE MARCH

Dette helt fantastiske spillet finner du på WiiWare til og med i Europa.

En tyv har stjålet alt protein-pulveret til den lokale gymmen. Det er din jobb å fakke tyven og få tilbake pulveret. De fleste spillbare karakterene i i Muscle March er store veltrente menn i speedoer, bortsett fra ei britisk bole-jente og en norsk isbjørn. Selve gameplayet er å løpe etter tyven igjennom bygninger som etterlater seg hull i veggen som tar form som diverse muskel-poseringer. Når man kommer tilbake til hullene er det viktig å ha rett posering klar, ellers krasjer man i veggen og taper tid.

Litt som Human tetris.

 

UKENS WTF!?:

DYRT SELVMORD

Japan er landet med den høyeste selvmords-statistikken i verden.

Det ble en trend å ta livet sitt ved å hoppe foran toget. Ikke spør hvorfor.

Dette ble selvfølgelig et stort problem for Jernbaneverket i landet, flere tog kom ikke frem på grunn av selvmord på skinnene og Jernbaneverket tapte penger. Derfor ble det inngått en ny lov som gir Jernbaneverket lov til å bøtlegge familien til den avdøde med over 15 millioner kroner (!!!). Grunnen er for å være tydelig overfor den som planlegger selvmord – akten din går ut over mennesker du bryr deg om (og jernbaneverket). Det finnes alikevel ingen andre geografiske steder i verden som bøtlegger personer som vil begå selvmord.

WTF Japan!

tog

Følg NerdAlert på:
facebook ikontwitter ikonyoutube ikonrss ikonsoundcloud-png


Posted

in

, ,

by

Tags:

Comments

3 responses to “Only in Japan”

 1. Geir Botnen Eid Avatar
  Geir Botnen Eid

  eg blir like wtf kvar gong eg leser denne tråden

  1. Christer Runde Avatar
   Christer Runde

   Da gjør jeg noe rett ;)

 2. Christian Langeland Avatar
  Christian Langeland

  Hah, jeg har ikke sett den norske isbjørnen i Muscle March før :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *