Episode 32 – Husker du Ace Ventura?

Dette får du høre om i dagens episode

Jan, Lars, Trond og Jørgen mimrer rundt den kanskje beste komedien fra det glade 90-tall! Vi tar for oss filmens handling og hvorfor vi husker den så godt.  Dere som ser eller hører burde gi filmen en sjanse om dere ikke allerede har sett den.

Hva skjedde med mailen Jan sendte frisørsalongen? Er Ace Ventura karakteren basert på en annen Jim Carrey karakter? Hva er favorittscenen(e) våre fra filmen? Hvilke av sitatene husker vi fortsatt ennå? Har sexscenen med Courtney Cox noen mening? Ble det laget noe spill basert på Ace Ventura? Dette og mange andre spørsmål blir besvart av Retrotimens panel i denne episoden.

Sjekk ut episoden på youtube over og soundcloud under!

Følg oss på:
facebook ikonyoutube ikonrss ikonsoundcloud-png

PS: Gi oss gjerne feedback i kommentarfeltet, vi tar også i mot forslag til fremtidige tema.

FORRIGE EPISODE (Futurama Spesial)

Comments

4 responses to “Episode 32 – Husker du Ace Ventura?”

 1. Magnus E.S. Avatar
  Magnus E.S.

  Liiiiike a gloooove!

 2. Cyb Avatar
  Cyb

  “The guy with the rubber glove was surprisingly gentle.”

 3. […] FORRIGE EPISODE (Husker du Ace Ventura?) […]

 4. Bård Lilleøien Avatar
  Bård Lilleøien

  Jeg så faktisk Ace Ventura 2 før den første, men tror jeg liker eneren best. Mye de samme ideene, men eneren føles en del strammere.
  Men tror 2 har en av favorittscenene mine… “neshornfødselen”.
  Første Jim Carrey-filmen jeg så var faktisk Batman Forever, da visste jeg ikke engang hvem han var, men bet meg merke i Riddler. Så ble jeg med en i parallellklassen hjem og så The Mask og ble helt hektet og måtte se alt som var med Jim Carrey.

  Når det gjelder Dum & Dummere 2, er den faktisk ikke dum… vel,
  jo… det er den, men jeg likte den godt. Topper ikke eneren, men en
  helt fin oppfølger med originale og gode vitser.

  Moral: ekte oppfølgere er fint. Men aldri, ALDRI stol på noe med “Junior” i tittelen.

  PS. Hotell Cæsar kom ikke før i 1998. Aldri fulgt med på den dritten, men jeg husker godt jeg så halve første episoden før jeg gav opp og gikk tilbake og spilte Chrono Trigger. Det spilte jeg for første gang i… 1998

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *