Denne ukens gamer ønsket å være anonym

Navn: (hemmelig)

Alder: 40

Bosted: La oss bare si det slik at jeg bor staselig

Kallenavn på nettet (hvis aktuelt): TheBigLeBowskiMustACHEPurple

 

Først og fremst; hva spiller du nå?


Akkurat nå er jeg veldig opptatt av minigames. Jeg elsker dem! Jeg har fått med alle vennene mine på et spill nå, hvor vi konkurrerer mot hverandre om å bli rike. Du kan si jeg er ganske opptatt av klingende mynter. I tillegg går det mye i Mario Kart 8 og Smash Bros.

 

Hva slags utstyr bruker du når du gamer?

I kjellerstuen på fortet mitt (han kaller huset sitt et fort red.amn) har jeg installert både Gameboy, Virtual boy, Wii og Wii U. Jeg fokuserer hovedsakelig på Nintendo-spill, faktisk utelukkende på Nintendo-spill.

 

Hva er ditt beste gaming-relaterte kjøp (tilbehør, spill, etc..)?

Personlig liker jeg hatter fra kjente spill. Gjerne alt for store capser med logo på hvis jeg kan få tak i det.

 

Hvor kjøper du spillene dine?

Jeg skal innrømme at det har blitt mye piratvirksomhet i det siste. I 1985 tilbød faktisk noen meg å kjøpe et spill som jeg avstod fra. Det var noe rivebransje-aktige greier. Siden den gang har jeg faktisk piratkopiert alt jeg har eid, og tro meg det er ikke lett i den moderne internettverdenen vi lever i i dag.

 

Hvorfor begynte du med gaming?

Min interesse kom vel rundt 1992, da jeg plutselig ble fascinert av å samle på mynter. Det var 6 spesielle mynter jeg prøvde å få tak i og det ledet meg egentlig videre til spillverdenen. Rare greier.

 

Hva er ditt favorittspill gjennom tidene?


Hvor skal jeg starte? Personlig vil jeg anbefale spillet Densetsu No Safety 3, som er et slags plattformspill hvor alle banene er under vann. Hvis du elsker vannbrettet i Super Mario Bros (hvem gjør vel ikke det? red. anm) så kommer du til å elsker dette spillet. På en av banene kan du i tillegg få hjelp av en veldig kul karakter som jeg er ganske så fan av.

 

Hva spiller du med kompisene dine når dere er samlet?

Det svarte jeg jo forsåvidt på, men vi liker “gjør-det-selv”-spill hvor man skal utføre arbeid. Arbeid gjør deg fri vet du, ellers sammenligner vi ofte barter (min er finest og stivest) og utveksler snekkerbuksehistorier. Vi snakker ofte om hvor mange mynter vi skal samle og ler høyt.

 

Hvor leser du om gaming og hvilke kanaler følger du på youtube?

Jeg abonnerer ikke på noen kanaler, men søker heller opp både bart og sopp fra tid til annen for å holde meg oppdatert. Dessuten er jeg numismatiker og søker derfor ofte opp mynter av alle sorter.

 

Hvilke spill ser du mest frem til akkurat nå?

Kall meg gjerne gal, men personlig har jeg alltid likt spill hvor man spiller som hovedskurken istedenfor den snille. Derfor gleder jeg meg til det nye Zelda-spillet. Link er en skikkelig ond fyr som har terrorisert Ganon i årevis og det digger jeg.

 

Er det noe du vil reklamere for eller anbefale?

Hvis noen tilfeldigvis kommer over noen store gullmynter med et slags rektangulært trykk i midten kan de jo sende det til [email protected]

 


Posted

in

by

Tags:

Comments

2 responses to “Denne ukens gamer ønsket å være anonym”

  1. Robert Engeli Avatar
    Robert Engeli

    Jeg vet hvem det er, ikke vanskelig å skjønne igrunn :P

  2. Zanreo Avatar
    Zanreo

    Hehe, nice one x3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *