Ærre Dritt – Pilot-episode

Ærre Dritt er en mulig ny serie her på Spillmuseet.no og dette er den første pilotepisoden av Ærre Dritt som ble spilt inn, nemlig episode -3.
I episode -3 er det Rockman & Forte (Megaman & Bass) som skal spilles.

Konseptet bak Ærre Dritt er at Magnus og Gard tar opp mindre kjente spill, kjente dårlige spill, random spill eller spill foreslått av publikum. Så lenge det kan spilles, så ærre greit!

Akkurat nå er det spilt inn 3 pilotepisoder og dette er altså den første. Om de resterende 2 pilotepisodene blir publisert vites ikke. Episodene planlegges publisert på torsdager, men om Magnus og Gard orker å gjøre det hver uke vites heller ikke.
Så stay tuned!

Gjerne kom med forslag på spill vi skal teste i kommentarfeltet under!


Posted

in

, , ,

by

Tags:

Comments

2 responses to “Ærre Dritt – Pilot-episode”

 1. Bård Lilleøien Avatar
  Bård Lilleøien

  Gøy ide. Skal ikke si for mye om Rockman & Forte, da jeg knapt har spilt det før, men etter det jeg har sett, kan det lett sammenlignes med Megaman 7, et annet spill jeg knapt har spilt, men enda et som folk ser ut til å være ganske negative om.
  Tror noe av greia er at disse to spillene henger igjen i forrige generasjon (altså NES) når det gjelder gameplay, mens de er oppdatert på alle andre måter, og derfor oppleves som tregere enn feks Megaman X. Vi får Megaman, og jeg ser allerede av videoen at spillet har klassisk god Megaman-banedesign (som feks at de kaster inn en sandfoss på starten av en bane for å vise spilleren hva de gjør).
  Tror mer det er noe psykisk med at spilleren venter seg actionfesten Megaman X var og ikke et spill som spilles nøyaktig som de eldste Megaman-spillene.
  Nå er jeg fortsatt av den mening at Megaman på NES er bedre enn Megaman X-serien, men det er smak og behag, og de på NES funker fordi de føles som de er skreddersydd konsollen de spilles på.

  Jeg sa masse tull her, så jeg avslutter med noe som ikke er like tull: MM3 er bedre enn MM2. Ja, jeg vet vi lærde strides, men det er sant. MM2 har den veggbossen hvor det er mulig å sette seg fast uten nok ammo, og den opplevelsen gjorde meg svært bitter en gang.

  PS: et tips til å spille japanske spill. Lær dere Katakana-alfabetet. Dette er på 46 tegn, men tegnene er enkle og har få streker og rette hjørner, og kan læres greit på 1-2 uker. Grunnen til dette er at det er alfabetet japanere bruker til å simulere fremmedord, som feks engelske ord. De fleste menyer i japanske spill er faktisk på engelsk, bare skrevet i Katakana, så straks det er lært, vil dere oppleve at Japanske spill er ekstremt lette å navigere. Så da slipper dere å sitte å gjette når dere ikke kommer ut av en meny.

  1. Magnus E.S. Avatar
   Magnus E.S.

   Jeg skal ikke lære meg no’ Katakana! :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *