Episode 39 – Offlinetilværelsen (Live fra Sandefjord!)

Vi spilte live i Sandefjord!

Det var en mørk og stormfull aften…eller..vent litt. Stryk det! Det var et strålende vær og gutta krutt skinte omkapp med sola på denne Lørdagen i Sandefjord!

Nå skal dere få høre hvordan det gikk til når Retrotimen prøvde seg på sin første liveopptreden. Scenen besto av to bord i lokalet til spillmuseet, og stemningen var elektrisk..Lars var helt på tuppa i forkant og han fikk flashbacks til tiden som Rockstar wannabe. Jan var rolig som en fisk, Trond var opptatt med å rekke over det som skulle rekkes over, og Jørgen..tja..Jørgen var Jørgen. Klokka bikka showtime, og nerver ble puffa til siden. Det dere får høre nå, er en verdenspremiere for Retrotimen! Deres aller første liveshow!

Temaet for denne spesielle episoden er noe så enkelt som offlinetilværelsen. Hvordan sosialierte vi oss før internett ble en del av hverdagen ? Hva lekte vi med? Var sextelefoner egentlig verd pengene? Dette og mye mer i episode 39 av Retrotimen!

Følg oss på:
facebook ikonyoutube ikonrss ikonsoundcloud-png

PS: Gi oss gjerne feedback i kommentarfeltet, vi tar også i mot forslag til fremtidige tema.

 


Posted

in

by

Tags:

Comments

3 responses to “Episode 39 – Offlinetilværelsen (Live fra Sandefjord!)”

 1. Tomas Kristiansen Avatar
  Tomas Kristiansen

  “Låne spill av hverandre”?? Hallois.. Vi i herskerrasen (Commodore) kopierte spill av hverandre vi! Gjorde dere Nintendofolk det? NEI! Dere satt der med de fattige 3-4 spella deres.

  1. Jan Olav Hegvik Avatar

   Jeg hadde mer enn 3-4 spill og vi kunne faktisk spille når vi inviterte folk til det. Ikke sette av 30-50 min for å spise middag og komme tilbake til en “Syntax Error” skjerm for så å prøve å loade inn spillet igjen. På en sånn måte burde dere kanskje anses som pioneerer med tanke på at det fort kunne ende med Ludo eller Stigespill fremfor ordentlig spilling som vi i konsollverden hadde :D Så STFU og dra den hersens “Press play to Load and find something else to do for 30 mins” saken din et annet sted ^^ (ovenstående tekst inneholder en og annen sarkastisk melding :)

 2. Bård Lilleøien Avatar
  Bård Lilleøien

  Å, vær så snill, la programpostene på Retrospillmessen gå på Overhead! DET er retro!
  Mine første “publiserte” tegneserier kom på det formatet, fremvist for klassen. Var så stolt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *