Episode 40 – Mega Man 2 med Brentalfloss!

https://soundcloud.com/retrotimen/e40-mega-man-2

Følg oss på:
facebook ikonyoutube ikonrss ikonsoundcloud-png

PS: Gi oss gjerne feedback i kommentarfeltet, vi tar også i mot forslag til fremtidige tema.

Mega Man 2

I ukas episode av Retrotimen satser vi stort å har med oss en gjest fra det store utland, nemlig Brent Black aka Brentalfloss! En av Brentalfloss sine mest kjente videoer synger han om nettopp Mega Man, så når vi bestemte oss for å ta en episode om et av de beste spilla til NES, falt det naturlig å spørre han om han ville være med. Vi prater litt generelt om Mega Man, i tillegg til at vi prater litt om forskjeller og likheter mellom det å vokse opp i Norge kontra i USA.

Engelsk

Hele episoden foregår på engelsk, men regner med at de aller fleste av dere behersker dette språket såpass at det ikke er til noe hindring. I tillegg til at dere får pussa opp engelskkunnskapene deres, får dere også en mulighet til å bli underholdt av Lars når han snubler rundt i tåka på let etter det engelske ordet for ostehøvel..Hva har ostehøvel med noen ting å gjøre spør du? Sjekk ut episoden sier vi!

Hver Onsdag

Vi har helt siden starten sommeren 2014 hatt fast utgivelse på Fredager. Dette er noe vi nå forandrer på, og episodene vil fra og med denne gangen være slippes på Onsdager. Hvis dere vil hjelpe oss å nå ut til så mange som mulig, så del gjerne podcasten vår med andre retrofrelste! Nå er det slutt på pratinga..Kjør intro!

 

 


Posted

in

by

Tags:

Comments

One response to “Episode 40 – Mega Man 2 med Brentalfloss!”

  1. Bård Lilleøien Avatar
    Bård Lilleøien

    Hei, jeg har brukt Linux siden 2003++ så det er litt relevant for meg… også med tanke på at Android, som er basert på Linux-kjernen, dominerer halve mobilmarkedet i dag, så det er nok veldig relevant for veldig mange, selv om folk flest kanskje ikke vet det.

    Og dere glemte å gi Brentalfloss spørsmålet mitt :(
    … får se om jeg tør spørre ham selv om jeg snubler over ham på messen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *