Splatoon spesial

For et døgn siden ble det nye spillet fra Nintendo, nemlig Splatoon tilgjenglig i Norge. Dette har selvfølgelig gutta i Ærre Dritt kjøpt seg et eksemplar av og har laget en rykende fersk spesial episode med førsteinntrykk fra spillet. I tillegg fikk de med seg Spillmuseets egen Jan Olav for å teste  det mye omtalte spillet. Men selv om spill får mye omtale, så må fremdeles spørsmålet stilles: Ærre Dritt?

Husk å følge guttene på YouTube! Nye episoder av Ærre Dritt blir publisert her på Spillmuseet.no hver torsdag (så langt det lar seg gjøre).

http://youtu.be/gTZRcovl4Do


Posted

in

by

Tags:

Comments

3 responses to “Splatoon spesial”

 1. Jan Olav Hegvik Avatar

  Gleder meg til å spille spillet videre mens Gro er på fest idag og Fiona har lagt seg :D

 2. Bård Lilleøien Avatar
  Bård Lilleøien

  Knallspill online, men sofatoplayeren var ikke det artigste syntes jeg. Motionkontrollen kan man faktisk skru helt av, men selv likte jeg den veldig godt. Takler vanligvis ikke siktekontroll med spaker fordi jeg knoter for mye med presisjonen, men her bruker jeg spakene for generell siktin og motion for presisjon, og det funker utmerket etter en liten læringskurve. Anbefalt.
  Ifølge The Completionist skal visst ikke Singleplayeren være helt dum den heller, så jeg tenker å sjekke ut den selv etterhvert.

  PS: jeg gleder meg til å rive Skyward Sword i filler når jeg kommer dit, men tro det eller ei, det var faktisk ikke motionkontrolleren som gjorde at jeg mislikte det spillet.

  1. Jan Olav Hegvik Avatar

   Hehehe, får håpe du lykkes bedre enn meg Bård :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *