Catmouth Island presenteres på Retrospillmessen!

Catmouth Island

Et nytt norsk spill vil bli presentert under Retrospillmessen! Det blir utviklet av et selskap som heter Colonthree Enterprises AS, som også stå bak Chairspin til IOS og Android. Selskapet ble startet på grunn av at grunnlegger Øyvind Sørøy satt med så mange gode ideer som ingen gjorde noe med. Så hvorfor ikke gjøre det selv? En grunn god nok som noen sier vi, og vi gleder oss til å få ta en titt på det kommende spillet Catmouth Island!

infihausu

Studenten Mya

Catmouth Island er et episodisk tredjepersonsperspektivspill med pek-og-klikk-spillmekanikk hvor man følger studenten Myas utflukter på stillehavsøyagruppa Catface Islands. I den første episoden “The Infinitely Tall House” må Mya komme seg til toppen av det uendelig høye huset som tilhører naboene hennes. For å komme seg dit må hun bruke hennes evne til å løse vanskelige situasjoner.

catfacetaun

Vi gleder oss!

Dette er noe vi i spillmuseet ser frem til å få fingrene våre i! Ekstra moro med spill som er utviklet i Norge, så dette blir stas. Har dere enda ikke fått tak i billetter, så kan dere gjøre det HER! Det er ingenting å vente med folkens. Årets messe blir en spekket affære, og kommer til å havne i historiebøkene som en skikkelig retrofest!


Posted

in

by

Comments

4 responses to “Catmouth Island presenteres på Retrospillmessen!”

 1. GamingNorge Avatar

  Det spillet ser bra ut til og være nytt :D!

 2. Jan Olav Hegvik Avatar

  Gleder meg stort til å teste dette :D

 3. Guyra Avatar
  Guyra

  Dette blir veldig kult! :D

 4. MultiGamerClub Avatar

  Bare.. 7 år siden.. ,_,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *