Donkey Kong Country og Twin Peaks i Retrotimen!

Retrotimen

For nye lyttere så kan vi summere opp Retrotimen som en podcast som tar for seg populærkultur fra 80 og 90 tallet. Det prates om tv spill, filmer, leker og serier! Mimrekvartetten består av Jørgen, Lars, Jan og Trond, og de gir ut en ny episode hver onsdag!

Twin_Peaks___Fan_Wallpaper__by_KingElessar

Ukens episode

I ukens episode, nr 42 i rekken, prates det om Donkey Kong Country til SNES. En perle av de sjeldne, utgitt av et britisk selskap, og et av de mest solgte spillene til Super Nintendoen. I tillegg skal vi ta en tur tilbake til en liten by i USA med mange merkelige karakterer..Vi prater selvsagt om Twin Peaks! Dale Cooper, Audrey Horne, Log Lady, Laura Palmer, BOB…Twin Peaks var en av de mest populære seriene på starten av 90 tallet, og vi er spent..holder serien seg like godt i dag?

twin-peaks-nintega-723x1024

Ny Spalte!

Det presenteres også en ny spalte i ukens episode! Spalten inneholder en eske hockeypulver, en glassflaske cola, en pose peanøtter og en pakke hubba bubba..Vi sier ikke mer! Hvis dere liker det dere hører, så del gjerne podcasten med likesinnede! Det setter gutta stor pris på!

https://soundcloud.com/retrotimen/e42-donkey-kong-cuntry-twin-peaks


Posted

in

,

by

Tags:

Comments

4 responses to “Donkey Kong Country og Twin Peaks i Retrotimen!”

 1. Pippegjøk Avatar
  Pippegjøk

  Haha, det her var klukkbare greier! Skulle gjerne sett videoversjonen av denne podcasten

 2. Bård Lilleøien Avatar
  Bård Lilleøien

  Geocrasher har jeg aldri hørt om, men høres gøy ut. Får man det på 3DS eller skikkelige spillsystemer (spillsystemer som ikke er kun for hipstere mener jeg)?

  DKC3 bruker Baby Kong eller noe rart, ikke Diddy Kong, stort og feit unge. Irriterende karakter, men jeg synes faktisk DKC3 er det beste av de på SNES. Veldig mange kule gimmicks, pluss at det ikke er mer teite restriksjoner på når man kan lagre. Liker DKC-spillene, men aldri vært superfan. Derimot liker jeg veldig godt Donkey Kong på Gameboy, også kjent som DK94. Synes faktisk det er det beste i hele DK-serien.

  Twin Peaks husker jeg ikke (faktisk aldri hørt om, med mindre vi teller alt snakket om serien her). Så ekstremt lite på TV. Gikk mest i filmer eller spilling. Tror de eneste seriene jeg faktisk så på 90-tallet var Simpsons og X-Files, og en og annen episode av Fresh Prince fordi Will Smith var kul.

  Serien høres gøyal ut… selv om jeg fortsatt ikke har snøring på hva som egentlig gjør den spesiell… kanskje sjekke om den ligger på Popcorn Time eller noe, om jeg får tid. Jeg kan jo bli overasket, så akkurat Friends for første gang, og syntes den var gøyal.

  Godteri har jeg lite snøring på. Er sjokolademann, så har alltid foretrukket rein sjokolade. Helst mørk.
  Men husker dere Disney-sjokoladen? Var helt gal etter den. Men er vel egentlig ikke noe stort tap, smakte som Kinder-sjokoladen, så vidt jeg husker. Dere må teste Kinderegg.
  Ellers var det jo laban og sursild og slikt, men aldri noe mer fancy enn det for meg.
  Lakris styrte jeg alltid LANGT unna da den dritten smaker hostesaft, gav meg lyst til å spy. Er det tilsvarende smak på Hockeypulveret? Alt svart så veldig skummelt ut, så jeg turte aldri smake.

 3. Marius Krinnan Avatar

  Vil bare nevne at jeg så Pitch Perfect med dama og digga den. Så Pitch Perfect 2 på kino, men den var ikke like bra. Selv om jeg likte den og. Så det er nok ikke bare damer som liker den.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *