Pikselpreik prater om Wonderboy 3!

Pikselpreik

Pikselpreik er en ny podcast fra Jan Olav Hegvik og Kenneth Jørgensen! Hver uke kommer en ny episode ut, og hver uke er det et nytt spill på menyen! Litt humoristisk vri på det hele er varemerke, og det spores av i hytt og revolver!

61116_GYNGEHEST_I_TRE_1

Wonderboy 3

Wonderboy 3 er jo en av de største titlene til Sega Master System! En tittel der du forandrer form flere ganger i løpet av spillet, og du erverver deg også nye egenskaper! Hva slags minner vekkes hos guttakrutt når de starter å prate om Wonderboy 3? Hva er gigolonavnet til Kenneth? Hva slags kobling finner de mellom en gyngehest og et seksuelt hjelpemiddel? Hva hadde vært Jans hemmelige våpen som gigolo? Det er bare å sette i gang ukens episode..


Posted

in

by

Tags:

Comments

3 responses to “Pikselpreik prater om Wonderboy 3!”

 1. Pippegjøk Avatar
  Pippegjøk

  Finner ikke noe podcast noe sted som heter pikselpreik jeg… Heller ikke i spillmuseets eller nerdalert sin feed

  1. tanjabat Avatar
   tanjabat

   Det ligger link til den rett over her:)

   1. Pippegjøk Avatar
    Pippegjøk

    Ja linken til lydfila finner jeg, men ikke noe link til rss-feed som jeg kan legge inn i f. eks. Beyondpod

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *