Serieskaper og illustratør kommer til Retromessa!

Bård Lilleøien

Vi er stolte av å få besøk av en ekte serieskaper til retrospillmessen! Vi retronerder er jo ofte også veldig glade i tegneserier, så hans besøk setter vi stor pris på! Lilleøien har selv vært glad i tv spill siden barnsben av, og dette har absolutt farget over på hans tegneserier. En av seriene han har laget er “Sagaen om Dadaph Serraph,” og under retrospillmessen i August vil dere få mulighet til å kjøpe disse direkte av skaperen selv! En liten autograf er nok også mulig å få med på kjøpet! De vil også bli mulighet til å kjøpe prints, fanarts og illustrasjoner som han har laget.

dadaph_album4

Lise Engdal

Lilleøien vil også tilby varer fra sin samboer som heter Lise Engdal og er utdannet gullsmed. Hun ble Norgesmester i gullsmedfag i 2011. Fra henne vil vi se diverse smykker i alt fra sølv til plexiglass. Blant annet noen håndlagde Hyrule Crest-anheng, og andre anheng med blant annet Tardiser, Totoro, Mario/Luigi-emblemer og Hello Kitty, samt diverse D20-anheng for de D&D-avhengige av oss.

lise_hyrulecrests

Billetter

For å kjøpe billetter til messa, så er det bare å følge linken her! Hvis dere kjøper billetter på forhånd unngår dere mye venting, så det er absolutt å anbefale! Hvis dere vil se mer av arbeidet til Bård og Lise, så kan dere gjøre så her og her! For å finne mer info om retrospillmessen, så finner dere oss på facebook og på nettet. Vi ser frem til å møte mange glade retrohoder i August!


Posted

in

,

by

Tags:

Comments

One response to “Serieskaper og illustratør kommer til Retromessa!”

  1. Bård Lilleøien Avatar
    Bård Lilleøien

    Sånn obs, dersom noen ønsker fanarts og prints av diverse, si ifra, så skal jeg se om jeg får tegnet noe iløpet av sommeren. Kan ikke love noe, da jeg har en ganske travel periode, men jeg håper å kunne utvide bunken min litt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *