Retrotimen E46 – Alle Elsker Mary, WipEout og godteritest finale!

Aloha muchachos! Det er tid for en skikkelig 90-talls slager når vi snakker om Alle Elsker Mary! Bli med oss på en reise i kjente sitater og musikk fra filmen som introduserte Cameron Diaz og Ben Stiller for hauger av Nordmenn. I tillegg tar vi en titt på en fjong romracing-simulator til Playstation 1. Som om ikke det var nok er det finale i godteritesten vår! Hvem går av med seieren? Det får du bare vite om du hører episoden. PS. det blir garantert ikke Banos :)

Retrotimen tar forøvrig sommerferie etter denne episoden, men tro ikke at det ikke kommer nye episoder av den grunn. Vi disker opp med sommerepisoder i hele juli, så følg med!

https://soundcloud.com/retrotimen/e46-alle-elsker-mary-wipeout-og-godteritest


Posted

in

by

Tags:

Comments

6 responses to “Retrotimen E46 – Alle Elsker Mary, WipEout og godteritest finale!”

 1. Bård Lilleøien Avatar
  Bård Lilleøien

  Ukentlig brukerdose av Retrotimen er jeg allerede (husk, jeg startet nylig) blitt så vant til at det er godt å vite det blir litt docast iløpet av sommeren.

  Filmen har jeg kun sett en gang… kanskje på tide med et gjensyn. Blander jeg med en annen film, eller var det i denne hvor det er to personer med piercinger der nede… som hekter seg fast…?

  Wipeout har jeg faktisk hovedsakelig tenkt på som et PC-spill da jeg kjente en som hadde det. Husker vi til og med kalte det for “F-Zero på PC”. Men nå høres det jo ut som det hovedsakelig var et Saturn-spill…. akkurat som første Tomb Raider var.

  Men Fox er jo fortsatt knallgodt, minst 90 (minus fordi papiret er umulig å få helt av). I mitt hode vinner den by default (ved siden av Mr. Freeze da, ok)
  Nox var det lakrisrælet, og slik har det alltid vært.
  Kinderegg-figurene hatet jeg alltid… jeg kastet dem faktisk. Ville kun ha byggesettene. Ville derfor kjøpe løse egg fordi der var sjansen for figur visstnok 1/5 og ikke 1/3, som i pakningene… men jeg hadde jævlig med uflaks og fikk de forbanna figurene i annethvert egg, minst.
  Jeg kunne vært millionær idag med de jævla figurene :(

  Men du… kjemiker… melis er ikke det samme som bakepulver. Melis og vann blir kakeglassur, og er overhodet ikke eksplosivt.
  Bakepulver derimot brukes til heving/fasthet i kaker og slikt, hvor det ikke brukes gjær. Dette kan si poff i visse tilfeller, som feks kinderegg.

  1. Pork Charsui Avatar
   Pork Charsui

   Tenkte det samme… Melis!?

 2. Pork Charsui Avatar
  Pork Charsui

  Synd hvis retrotimen blir en så grov podcast at jeg ikke kan høre på den i bilen med ungene… Sist episoden var langt over streken… :-(

  1. retrojorgen Avatar
   retrojorgen

   Heisann! Vi lover at vi skal holde oss litt i skinnet fremover :) Noen ganger sklir det beklageligvis ut når 4 voksne menn snakker sammen :)

  2. Trond Sinfour Borgersen Avatar
   Trond Sinfour Borgersen

   Ja, vi beklager det hvis det gikk for langt.. men håper suging av insekter en innenfor :D

 3. Kenneth Jørgensen Avatar
  Kenneth Jørgensen

  Ikke sensurer dere !!! La drøset gå fritt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *