Retrotimen

Retrotimen er en podcast som kommer ut hver onsdag på Itunes, Beyondpod og Soundcloud. Podcasten består av 4 herrer i sin beste alder, som mimrer tilbake til populærkulturen som var en del av 80 og 90 tallet! Hovedsaklig spill og film, men det dukker også opp litt stoff om leker og tegneserier.

Sommerferie

Retrotimen er for tiden inne i en aldri så liten siesta, men har selvsagt disket opp med noen sommerepisoder til dere! En uke uten Retrotimen er ikke en fullverdig uke! I ukens episode tar vi for oss noen spill og leker vi brukte tiden vår på i sommermånedene.

Bli med på moroa!

Hadde dere noen favorittspill om sommeren? Var det flere som spilte Croquet? Del gjerne minnene deres med oss, enten i komentarfeltet eller på facebooksiden vår.

https://soundcloud.com/retrotimen/e48-sommeraktiviteter


Posted

in

by

Tags:

Comments

2 responses to “”

 1. Bård Lilleøien Avatar
  Bård Lilleøien

  Unger SPILLER faktisk nettbrett-spill idag? Uff, stakkars unger. Hva får man av kvalitet på en sånn en da? Bortsett fra Angry Birds og alt på Scummvm, mener jeg.

  Brettspill ble det faktisk en del av. Eide ingen Gameboy, og ingen foreldre var fan av å la oss sitte inne i “fin”været og spille. Men en venn av meg hadde et sted vi kunne sitte ute og spille. Da gikk det mye i RISK, Sinbad, Tante Agathas Testamente og et rollespill-inspirert brettspill kalt Kalahen.

  Spill som er sommerspill for meg kom dermed litt senere (da jeg var for gammel til å løpe ut og leke i trærne en hel årstid). Jeg kjøpte Gamecube i mai rett etter eksamen på høyskolen, og da ble jeg sittende med Windwaker, Metroid Prime og Skies of Arcadia Legends hele sommeren. Men om jeg skal nevne ett spill fra den plattformen som gir sommerminner for meg: Super Mario Sunshine. Det spillet ER jo en sommerferie i seg selv.

  1. Bård Lilleøien Avatar
   Bård Lilleøien

   Spillet du lurer på er Sinbad, forresten! Muligens Sindbad, når jeg googler. Om vi tenker på samme. Iallefall tror jeg det het Sinbad, det er iallefall hva vi kalte det. Vi seilet rundt på et kart, kjøpte ting billig i en havn, solgte dyrt i en annen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *