Castlevania (NES)

Det har blitt laget helt sykt mange spill i Castlevania serien og det var råtassen Castlevania til NES som satte det i gang.
En får si at Belmont familien har en skikkelig feide gående med Dracula, når det kan lages over 3 dusin spill om det.  Og at valget av våpen er noe merkelig, er det vel ingen tvil om?
Men det betyr ikke noe, for Castlevania til NES er et kongespill og Magnus må bare få spilt det!

https://youtu.be/IQjZ8mdjjyk


Posted

in

by

Tags:

Comments

One response to “Castlevania (NES)”

  1. Bård Lilleøien Avatar
    Bård Lilleøien

    Spillet er ikke spesielt vanskelig, egentlig. Det krever bare litt læring, og det vil jeg anta man mister litt av om man snakker inn i et kamera, mens man spiller. Brukte ikke veldig lang tid selv på å gå fra omtrent dette nivået til å mestre spillet (klare det på kun ett liv). Vil dermed anbefale dere å spille det litt utenom. Gå inn for å lær fiendeplasseringer og slikt sånn at man ikke dør på den samme medusaen fem ganger på rad.

    Men når det er sagt, er det tilfeldige elementer her og der. Fiender kan droppe våpen man ikke vil ha helt tilfeldig, og skjer det på feil tidspunkt, er man føkket.
    Spillet dikteres mye av kontrolleren, så kommer man fra Castlevania 4, som dere (og jeg) gjør, føles det veldig begrensende, men det er også forutsigbart straks man lærer å jobbe med begrensningene. Nå synes jeg faktisk eneren er et mye lettere spill enn 4, rett og slett fordi det er mye kortere og at man dermed føkker opp mindre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *