Retrotimen E51 – American Pie og Pultost fra Løten

Retrotimen

Retrotimen er en podcast som kommer ut hver onsdag på Itunes, Beyondpod og Soundcloud. Podcasten består av 4 herrer i sin beste alder, som mimrer tilbake til populærkulturen som var en del av 80 og 90 tallet! Hovedsaklig spill og film, men det dukker også opp litt stoff om leker og tegneserier.

5A765795-A59A-966B-9AFAFE298CC4C9A9

American Pie og Street Gangs

I denne episoden mimrer vi tilbake til filmen American Pie. Filmen som ble legendarisk for sin behandling av en type bakverk, spesiell tilsetning i voksenbrus og dansende østeuropiske kvinnfolk. I tillegg tar vi for oss spillet Street Gangs. Hva har Nintendo World Cup og Street Gangs til felles? Hvordan kan man bli bedre til å sloss ved å spise kinamat?

4694

Påleggstest!

Vi debuterer en ny spalte i dagens episode, nemlig påleggstesten. Det er en slags arvtager av godteritesten og følger samme formel. Forskjellen ligger litt i navnet får man si..vi tester pålegg. Vi starter skarpt med prim og pultost!  Det må jo bare bli en høydare. Del den gjerne deres meninger om filmen, spillet og pålegget  i komentarfeltet, eller gå til vår facebookside! Der er det mye liv og røre, og  vi setter pris på et par gode youtubelenker og mimring fra dere der!

https://soundcloud.com/retrotimen/e51-american-pie-og-norsk-pultost

 


Posted

in

by

Tags:

Comments

One response to “Retrotimen E51 – American Pie og Pultost fra Løten”

  1. Bård Lilleøien Avatar
    Bård Lilleøien

    Husker jeg så American Pie da den kom, uten å synes den var spesielt morsom. Men det er lenge siden, og mye har skjedd siden da for å si det sånn. Dere har nå overtalt meg til å gi filmen et nytt forsøk.

    Alle som liker Street Gangs skylder seg å prøve Scott Pilgrim-spillet. Er kanskje mer lineært og brettbasert, men lvling-systemet er tydelig inspirert.

    Og… påleggsspalte? LIKER dere å prosjektilspy på lufta?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *