Retrotimen E53 – Melodi Grand Prix 86-89, Tetris og Påleggstesten

Retrotimen

Retrotimen er en podcast som kommer ut hver onsdag på Itunes, Beyondpod og Soundcloud. Podcasten består av 4 herrer i sin beste alder, som mimrer tilbake til populærkulturen som var en del av 80 og 90 tallet! Hovedsaklig spill og film, men det dukker også opp litt stoff om leker og tegneserier.

Melodi Grand Prix og Tetris

I forrige episode gikk vi gjennom årene 1980-85, og denne gangen tar vi for oss vinnerne fra 86-89! Har låtene tålt tidens tann? Så har vi storhiten Tetris da så klart! Spillet som uten tvil var en grunnstein i Game Boyens suksess, men som også har en svært interessant historie! Sovjetunionen, Atari, Nintendo, Japan…det er noen av elementene i denne historien som dere vil få høre alt om i denne episoden!

1tetris_nintendo1

Påleggstest!

Vi har også denne gangen med vår annerkjente påleggstest! Hva vi tester i dag må dere høre podcasten for å finne ut. Hvis dere har minner om noen artister fra Grand Prix, Tetris og pålegget  i komentarfeltet, eller gå til vår facebookside! Der er det mye liv og røre, og  vi setter pris på et par gode youtubelenker og mimring fra dere der!

https://soundcloud.com/retrotimen/e53-grand-prix-86-89-tetris-og-paleggstest


Posted

in

by

Tags:

Comments

One response to “Retrotimen E53 – Melodi Grand Prix 86-89, Tetris og Påleggstesten”

  1. Bård Lilleøien Avatar
    Bård Lilleøien

    De screensaverne var fantastiske. De het Johnny Castaway, forresten, finnes mange av dem på Youtube.

    Og den Tetris-historien står til en sterk M i mine ører.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *