Hvem er vi?

Om foreningen Spillmuseet:

Vi avholder årlig arrangementet Retrospillmessen hvor vi appellerer til alle med sansen for retrogaming til å ta turen for å møte likesinnede

I 2013 var vi på SpillExpo hvor vi viste frem en del av samlingen vår på Spillmuseets egen stand. Vi kommer også på SpillExpo i 2014, da med enda større plass og vesentlig flere konsoller og datamaskiner koblet opp! I tillegg kan du se frem til gøyale konkurranser med heftige premier!

Spillmuseet sitt ultimate mål er å få en fast bostedsadresse der vi kan holde åpent slik at alle interesserte kan komme å gjenoppleve eller oppdage fortidens herlige spillmedium i all sin pikselerte prakt.

Vi driver nettsiden www.spillmuseet.no hvor vi ønsker å gi alle retrofrelste masse relevant stoff og underholdning myntet på gamingens spede begynnelse. Her publiserer vi spillanmeldelser, reiseskildringer og mye mye mer. Er du retrogamer så er dette plassen for deg.

Det vil også bli avholdt konkurranser fra tid til annen på nettsiden. Så det lønner seg å holde seg oppdatert på hva som skjer.

Vi er også på facebook! 

Grassrotandelen:

Vi er også med i Grasrotandelen hos Norsk Tipping. Hvis du tipper og ikke har registrert noen forening fra før, er vi veldig takknemlige om du velger oss! Dette kan du gjøre her: https://www.norsk-tipping.no/grasrotandelen/
Vårt organisasjonsnummmer: 913109139

Vi setter stor pris på din støtte!

Hvem er vi?

Vi er 6 personer i styret/redaksjonen som fortsatt mener at de gamle konsollene og datamaskinene er best!

Jan Olav leder og Nintendoguru og det han ikke kan om dette, er det ingen andre som kan heller. Zelda er den store spillserien og her har han en komplett samling. Jan Olav er mannen som holder i tøylene! Er det noe du vil ta opp med øverste leder, så kan du gjøre det ved å klikke her!

Tomas er økonomiansvarlig og liker best de gamle datamaskinene som Commodore, Spectrum, Amstrad osv, men har også blitt bitt av konsollbasillen. Har du spørsmål rundt sponsoring osv, er dette personen du skal snakke med. Tomas er også ansvarlig for vår tilstedeværelse på SpillExpo 2014. Klikk her for å sende Tomas en epost!

Trond gir deg herlig musikk i både retroform og mikset form. Skulle du lure på noe om Final Fantasy, så kan Trond svare deg!

Jørgen er webdesigneren og Sega-frelst. Stor fan av den første SMS han hadde da han var yngre, er idag mest opptatt av å teste spill når de gir ut Trials, men dette er noe vi andre kommer til å jobbe aktivt med å endre. Jørgen er utvikleren bak denne flotte siden. Ønsker du å komme i kontakt med han: Klikk her.

Kim Andre er veldig glad i RPG-spill, her spilles alt av forskjellige titler som Tales of, Diablo, Dragon`s Crown. For tiden mest opptatt av å spille Hearthstone Betaen.

Kontakt oss:

Generelt: [email protected]
Spillmuseets retrospillmesse: [email protected]
Telefonnummer: Jan Olav – 977 500 47
Organisasjonsnummmer: 913109139

Comments

One response to “Hvem er vi?”

  1. Kristian Avatar

    Godt å se en slik engasjert gjeng^^ Varmer et retrohjerte!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *