Retrospillmessen: KaptenKrok kommer i en skute over havet, og hans skip er lastet med Rom …

Neida! Det er lastet med Retron 5 som får sin norgespremiere på Retrospillmessen i Sandefjord!

RetroN5_01


Det er mye spenning knyttet rundt den nye Retron-utgaven fra Hyperkin. Det er derfor kjempestas at det vil være norgespremiere på maskinen på Retrospillmessen. Maskinen blir tilgjenglig for testing på messen. Det har seg nemlig sånn at vi får besøk fra flere svensker. En forholdsvis kjent nettbutikk som lyder navnet KaptenKrok.se tar med seg noe kister med loot, tar første og raskeste sjørøverskute over bukta og vil ha stand på messen. Om du lurer på hva Kaptenkrok laster sin båt med, utover Retron 5, ta en titt på turen jeg og webutvikleren tok til Gøteborg nå nylig. Jeg føler meg ganske sikker på at det blir litt av hvert ! De har nok å ta av fra bakrommet.

Litt om retron5 fra  retron5.com:

“The ultimate HD remake: Hyperkin presents the RetroN 5, a revolutionary new way to experience classic games in high definition; the first of its kind with an all-digital HDMI output. The RetroN 5 supports NES, Famicom, SNES, Super Famicom, Genesis, Mega Drive, Game Boy, Game Boy Color, & Game Boy Advance cartridges with enhanced resolution, improved interpolated sound, screenshot capture, & the ability to have on the fly save states. The RetroN5 is the retro gaming console that brings you back to a world where recharging health is a cheat code, you can have as many guns as you want, & achievements aren’t just some numbers on a screen.”

Alle landkrabber er velkomne! Nå er det kun en knapp måned til messen er i gang! 24. og 25. mai, Sandefjord!


Posted

in

by

Comments

2 responses to “Retrospillmessen: KaptenKrok kommer i en skute over havet, og hans skip er lastet med Rom …”

  1. Magnus E.S. Avatar
    Magnus E.S.

    Confirmed release?

  2. Christian Hagen Avatar

    Den blir tilgjenglig for testing. Om den blir solgt en mass er opp til værgudene og litt diverse. Dere får leve i håpet! Men ingenting loves på den fronten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *