RetroN5 lanseringsbonanza i Norge under samarbeid mellom Spillmuseet, NerdAlert og Kaptenkrok.se !!

RetroN5 KOMMER OG VI SKAL HA LANSERINGSFEST I SANDEFJORD I SAMARBEID MED KAPTENKROK.SE !!! OBS! KUN 50 MASKINER TILGJENGELIG!!

retron5-hvit

 

Dere kan altså forhåndsbestille maskinen og bli med på lanseringen. Husk å betale med VISA da vi her i Norge ikke får valgt Svensk bank/Annen Bank. Mer info om dette unike tilbudet under.

HVA ER RETRON 5?

Spillene du kan bruke på din RetroN5
Spillene du kan bruke på din RetroN5

RetroN5 er den ultimate retro-spillmaskinen for deg som sitter på flere retrokonsoller enn det du har plass til i stua. RetroN5 lar deg nemlig spille alle dine retrospill på en og samme maskin.

Features

* Multiple System Compatibility: The RetroN 5 allows you to play your favorite NES, SNES, Super Famicom, Genesis, Mega Drive, Famicom, Game Boy, Game Boy Color, and GBA cartridges on one system. You can also play Master System games with the use of the *Power Base Converter.(*sold separately.)

* Graphical User Interface (GUI): A brand new GUI Menu that gives access to features and the ability to customize your gaming experience on the screen

* HDMI Output: The HDMI output will upconvert the signal to your HDTV with a maximum output resolution of 720p.

* Save/Load States: Save or load your games at any point during gameplay, with 10 save slots for each game.

* Video Enhancement: Customize your video settings with the variety of different filter and shader effects, including scanlines.

* Audio Enhancement: Utilizing Audio Interpolation, the RetroN 5 will produce a smoother, crisper sound output.

* Cheats: Pre-built cheats that can be accessed at any point during gameplay for most games.

* Bluetooth Wireless Controller: Utilizing Bluetooth technology this controller has a range of up to 30 feet and features a microswitch directional pad, two programmable macro buttons, and a Home button for quick-in game access to features.

* Original Controller Ports: 2 original controller ports (6 total) for each platform

* 100% Compatibility: The RetroN 5 will play both PAL and NTSC cartridges. CIC lockout chips and FX chips are no longer going to be an issue, as we aim to achieve 100% compatibility with all cartridges. *Power Base Converter sold separately.

NÅR KOMMER RETRON 5 TIL NORGE?

Vi forventer den første forsendelsen av maskinen i slutten av September/ starten av Oktober. Mer detaljert info rundt levering kommer så fort maskinene er på vei til Sverige. Risikoen for at alle bestilte enheter er utsolgt innen de ankommer Sverige er stor og Kaptenkrok kommer mest antakelig ikke til å få inn flere maskiner på denne siden av 2014. Så ønsker du selv en maskin eller har planer om å gi bort en i gave så anbefaler vi å forhåndsbestille den NÅ! Etterspørselen er enorm. Det er heller ingen problemer med å forhåndsbestille ekstra kontrollere sånn at dette også blir reservert til deg og du vil være sikret dette til lanseringen. Spill og annet tilbehør kan også reserveres til din RetroN5 bestilling.

OBS! Kun 50 maskiner vil være tilgjengelig til denne eksklusive lanseringen!!

Det vil også være mulig å bestille maskinen normalt og få den tilsendt om man ønsker det, med frakt til Norge kommer maskinen på : 1519 SEK. Denne bestilling gjøres ved å gå inn på kaptenkrok.se og bestille RetroN5 maskinen vanlig .

Denne unike lanseringen har blitt en realitet etter et godt samarbeid mellom Spillmuseet, NerdAlert og Kaptenkrok.se!!!

kaptenkrok-logo nerdalert+spillmuseet

LANSERINGSFEST I SANDEFJORD!!

Spillmuseet akkompagnert av Kaptenkrok.se arrangerer lanseringsfest for RetroN5 i Sandefjord den 4. oktober 2014*. De som bestiller RetroN5 via denne linken eller denne får fri tilgang til lanseringsfesten og kan hente maskinen sin der.

Det blir servering av gratis mat og drikke inkludert i denne pakken!

Kaptenkrok.se vil også ha en loddtrekning hvor en av dere som har forhåndsbestilt vil kunne få maskinen gratis eller pengene tilbake om du har forhåndsbetalt!!!

Kaptenkrok.se vil være tilstede under lanseringsfesten. De tar med seg et kjempeutvalg av retrospill som selges under lanseringen. I tillegg vil det være mulig å kjøpe diverse tilbehør til RetroN5.

Ekstra håndkontroller?
Ekstra håndkontroller?

Det vil bli holdt turneringer og konkurranser der folk kan vinne fete premier.

Spillmuseet har allerede sikret et lokale på 150 kvadratmeter for å hoste denne eventen så grip sjansen til å være med på en eksklusiv lansering av den etterlengtede RetroN5 maskinen.

*Dato er ikke 100% sikker. Personer som bestiller vil få fortløpende informasjon hvis den satte datoen ikke passer med lanseringen av maskinen.


RESERVASJON OG PRIS :

RetroN5 m/lanseringsfest pakken koster 1499,- NOK og bookes her for hvit eller her for sort.

Den hvite varianten av RetroN5
Den hvite varianten av RetroN5
Den sorte varianten av RetroN5
Den sorte varianten av RetroN5

 

For spørsmål rundt dette kan du sende en mail til “[email protected]” eller “[email protected]” (Merk emne med Retron5.)

Dette sikrer deg også inngang til lanseringsfesten i Sandefjord.

Noen korte oppsummeringer :

1. Lanseringspakken koster 1499,- og kan betales kontant ved levering eller om man bestiller den og andre varer slik at man kommer over 2000,- og betaler på forskudd får man med ett gavekort til å bruke på webshoppen på hele 250,- (dette gavekortet kan selvfølgelig brukes i den midlertidige shoppen Kaptenkrok har i Sandefjord på lanseringsarrangementet)

2. Foreløpig dato er satt til 4. oktober, blir det endringer i dette vil alle involverte fortløpende kontaktes med ny info, dette er dog en dato vi regner med skal være sikker

3. Alle bestillinger fra Kaptenkrok.se som gjøres samtidig med bestilling av denne pakken blir selvfølgelig tatt med til Sandefjord slik at du får det samtidig med din RetroN5

4. Det er kun 50 maskiner tilgjengelig så førstemann til mølla prinsippet gjelder

5. Alle de som bestiller maskinen for å få den tilsendt så koster den 1519,- SEK inkludert frakt til Norge.

6. Husk å velge “Hente lager Bollebygd” når varen bestilles for at den skal taes med til Norge.

7. Kaptenkrok.se vil også ha en loddtrekning hvor en av dere som har forhåndsbestilt vil kunne få maskinen gratis eller pengene tilbake om du har forhåndsbetalt!

8. Bruk VISA betaling for å unngå problemer med betalingen.

VI SES I SANDEFJORD!!!

MERK: Spillmuseet selger ikke RetroN5 selv, vi er ansvarlige for selve lanseringsfesten men har inngått denne avtalen med våre venner hos kaptenkrok.se for å bidra til at alle norske retrogamere som ønsker seg en RetroN5 skal være sikret en ved Europalanseringen av maskinen. Alle garantisaker etc går igjennom kaptenkrok.se hvor forhåndsbestillingene til denne pakken gjøres.

nerdalert+spillmuseet
Den norske retrobastionen
Godguttene fra Kaptenkrok.se
Godguttene fra Kaptenkrok.se

Comments

6 responses to “RetroN5 lanseringsbonanza i Norge under samarbeid mellom Spillmuseet, NerdAlert og Kaptenkrok.se !!”

 1. Jan Olav Hegvik Avatar

  Dette er nå lagt til i artikkelen

 2. Tony Leirivaara Avatar
  Tony Leirivaara

  Gleder meg! RetroN5 er nå bestilt og jeg har laget en tråd om arrangementet på spillegal.no. Kom gjerne innom forumet og del mer info etterhvert som det nærmer seg!

  1. Jan Olav Hegvik Avatar

   Det skal jeg gjøre :D

 3. Martin Severin Steffensen Avatar
  Martin Severin Steffensen

  Hvor skal arrangementet være?

  1. Jan Olav Hegvik Avatar

   I stockfleths gate 24 i Sandefjord :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *