Episode 13 – Super Mario Bros. 2 og Midt i Smørøyet er på tapetet!

Er den Super Mario Bros 2 vi kjenner det den egentlig utgir seg for å være? Dette og mimring rundt “Midt i smørøyet” +masse mer får du i denne ukens episode!

retro-cast-forsidebilde-mal-smb2

 

Spillmuseets Retro Cast vil bli utgitt en gang i uken, så hver fredag fremover vil dere få en god dose retrorelatert preik og en aldri så liten dose avsporinger!! Facebook siden vår finner dere her!

For å høre vår forrige episode som handlet om et meget spesielt plattform spill som reddet en hel industri og i “Husker Du?” spalten tok vi for oss en av norges mest kjente artister,nemlig Jahn Teigen. Dette pluss mengder av avsporinger får du på øret i denne ukens episode som du finner her!!

Spillmuseets Retro Cast episode 13 – Super Mario Bros 2. og Midt i smørøyet

Lars Øyvinn fra Retrogaming Trøndelag , Jørgen (Spillmuseets webutvikler), Jan Olav Hegvik (redaktør, skribent og en av Spillmuseets grunnleggere) snakker om oppfølgeren til Super Mario Bros., altså Super Mario Bros. 2, men var dette den faktiske oppfølgeren. I “Husker Du?” spalten tar vi for oss en av norges mest kjente og kjære tv-programmer fra 80-tallet, nemlig NRK klassikeren “Midt i smørøyet”. Dette pluss mengder av avsporinger får du på øret i denne ukens episode!

Har dere noen spørsmål, ønsker om temaer osv så ta kontakt, dette kan gjøres på facebook eller ved å sende en mail til [email protected]

Dere finner oss også via RSS streamen http://feeds.soundcloud.com/users/soundcloud:users:109322869/sounds.rss

og ved å søke i podcast apper med søkeordet “spillmuseet”, eller ved å besøke itunes http://itunes.apple.com/no/podcast/spillmuseets-retro-cast/id911670531

Vi vil takke så mye for alle de gode tilbakemeldingene vi har fått, det verdsettes stort av samtlige i Spillmuseet!! Er det noen temaer dere ønsker vi skal ta opp etc så sleng inn kommentar her eller på facebook siden vår , NerdAlert eller Retrogaming Trøndelag (gruppe og side) sin. All ris og ros tas til etterretning. GOD FORNØYELSE!!

Comments

2 responses to “Episode 13 – Super Mario Bros. 2 og Midt i Smørøyet er på tapetet!”

 1. Tomas Kristiansen Avatar
  Tomas Kristiansen

  Ang hockeysveis: Ble gjerne omtalt som business in the front and party in the back. Glem for all del ikke grorudpalme-looken som endel jenter hadde på 80-tallet. Kongelook! Og til sist: Borgen Skole ligger tilgjengelig på Youtube! :D

 2. alexno0 Avatar
  alexno0

  Jeg har runna alle Super Mario Bros spillene.
  Jeg runner smb2 på 8 levels.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *