Episode 14 – Super Mario Bros. 3 og gitarguruen Øystein Sunde

Er Super Mario Bros 3 bare et skuespill? Hva er en tanooki? Øystein Sunde og visene hans + masse mer i ukens episode!

retro-cast-forsidebilde-smb3

 

Spillmuseets Retro Cast vil bli utgitt en gang i uken, så hver fredag fremover vil dere få en god dose retrorelatert preik og en aldri så liten dose avsporinger!! Facebook siden vår finner dere her!

For å høre vår forrige episode som handlet om det rare spillet som kom etter Super Mario Bros, nemlig det vi kjenner som Super Mario Bros. 2, hvorfor var det så annerledes? I “Husker Du?” spalten snakker vi om en av norges mest kjente ungdomsprogram på TV,nemlig “Midt i Smørøyet”. Dette pluss mengder av avsporinger får du på øret i forrige ukes episode som du finner her!!

Spillmuseets Retro Cast episode 14 – Super Mario Bros 3. og Øystein Sunde

Lars Øyvinn fra Retrogaming Trøndelag , Jørgen (Spillmuseets webutvikler), Jan Olav Hegvik (redaktør, skribent og en av Spillmuseets grunnleggere) snakker om oppfølgeren til Super Mario Bros. 2, altså Super Mario Bros. 3. Hva gjorde dette spillet til tidenes plattformspill for evigheter med gamere?. I “Husker Du?” spalten tar vi for oss en av norges mest kjente og kjære visesangere, mannen som snakker fortere enn Il tempo Gigante kjører…. Øystein Sunde. Dette pluss mengder av avsporinger får du på øret i denne ukens episode!

Har dere noen spørsmål, ønsker om temaer osv så ta kontakt, dette kan gjøres på facebook eller ved å sende en mail til [email protected]

Dere finner oss også via RSS streamen http://feeds.soundcloud.com/users/soundcloud:users:109322869/sounds.rss

og ved å søke i podcast apper med søkeordet “spillmuseet”, eller ved å besøke itunes http://itunes.apple.com/no/podcast/spillmuseets-retro-cast/id911670531

Vi vil takke så mye for alle de gode tilbakemeldingene vi har fått, det verdsettes stort av samtlige i Spillmuseet!! Er det noen temaer dere ønsker vi skal ta opp etc så sleng inn kommentar her eller på facebook siden vår , NerdAlert eller Retrogaming Trøndelag (gruppe og side) sin. All ris og ros tas til etterretning. GOD FORNØYELSE!!

Comments

2 responses to “Episode 14 – Super Mario Bros. 3 og gitarguruen Øystein Sunde”

 1. Christer Runde Avatar
  Christer Runde

  Dere snakker om en “stein” i bane 8 som dere kan bruke hammeren på for å komme kjappere til slutten. Det er i realiteten en låst port som kun åpnes etter dere har klart et mini-slott i det mørke området i level 8. Derfor er hammeren helt ubrukelig her ;)

  Ellers en kongecast! SM3 er et helt fantastisk spill!

  1. Jan Olav Hegvik Avatar

   Helt riktig det Christer, vi skylder på iver og munndiare ^^

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *