Episode 18 – Topp 24 SNES spill del 3 og verdens beste julefilm!

Fram til jul skal vi dele med dere våre topp 24 anbefalte SNES spill, tredje delen av lista finner du i denne episoden. Verdens beste julefilm finner du i Husker du spalten denne uken.

retro-cast-forsidebilde-topp24del3

 

Spillmuseets Retro Cast vil bli utgitt en gang i uken, så hver fredag fremover vil dere få en god dose retrorelatert preik og en aldri så liten dose avsporinger!! Facebook siden vår finner dere her!

Forrige episode som inneholder andre del av vår topp 24 liste. Nærmere bestemt hvilke spill som sikret 17. til og med 11. plass blir diskutert. I “Husker Du?” spalten snakker vi om den uglemmelige NRK slageren “Jul i Skomakergata”, Hvem er de små skoene til?, Hvem er denne Tøflus?, Er det noe skjult budskap i Jon Blund? Dette pluss masse mer blir besvart i forrige ukes episode som du finner her!!

 

Spillmuseets Retro Cast episode 18 – Del 3/4 av vår Topp 24 SNES spill og verdens beste julefilm!

Topp 24 listen har blitt til ved at Jan, Jørgen og Lars har laget hver sin liste og så har disse blitt slått sammen for å lage en rettferdig liste å presentere til dere lyttere. Del gjerne med oss her eller på facebook hva deres SNES favoritter er!

Har dere noen spørsmål, ønsker om temaer osv så ta kontakt, dette kan gjøres på facebook eller ved å sende en mail til [email protected]

Lars Øyvinn fra Retrogaming Trøndelag , Jørgen (Spillmuseets webutvikler), Jan Olav Hegvik (redaktør, skribent og en av Spillmuseets grunnleggere) snakker om våre topp 24 anbefalte SNES spill, i denne episode avslører vi 10. til og med 4 plassen på vår liste. Vi er også ekstra gavmilde og har et kodeord i slutten av hver episode som kan være med på å sikre deg kule premier! Alt dette og mer i denne rykende ferske episoden av Spillmuseets Retro Cast. I “Husker Du?” spalten tar vi for oss en av de desidert beste julefilmene som noen gang er laget, nemlig “Hjelp, det er juleferie” med Chevy Chase, Randy Quaid m.fl. Dette pluss mengder av avsporinger får du på øret i denne ukens episode!

Dere finner oss også via RSS streamen http://feeds.soundcloud.com/users/soundcloud:users:109322869/sounds.rss

og ved å søke i podcast apper med søkeordet “spillmuseet”, eller ved å besøke itunes http://itunes.apple.com/no/podcast/spillmuseets-retro-cast/id911670531

Vi vil takke så mye for alle de gode tilbakemeldingene vi har fått, det verdsettes stort av samtlige i Spillmuseet!! Er det noen temaer dere ønsker vi skal ta opp etc så sleng inn kommentar her eller på facebook siden vår , NerdAlert eller Retrogaming Trøndelag (gruppe og side) sin. All ris og ros tas til etterretning. GOD FORNØYELSE!!

Comments

One response to “Episode 18 – Topp 24 SNES spill del 3 og verdens beste julefilm!”

 1. Bård Lilleøien Avatar
  Bård Lilleøien

  -DKC2 ja, virker som alle er enige om at det er det beste spillet i serien. Er veldig glad i 3 selv, men 2 er kanskje bedre objektivt sett? Føler bare 3 er mer strømlinjeformet og dermed mindre frustrerende å spille.

  -Super Street Fighter 2 har jeg faktisk ikke spilt, om vi da ikke teller HD Remix-versjonen (foretrekker det over firern). De nye karakterene har jeg aldri skjønt, holder meg til Chun-Li, hun er best. Anime-versjonen er fin den, dusjen er fjernet i dub-versjonen, men er en DVD der ute med begge versjonene. Synes uansett spillefilmen med Raul Julia er tøffere.

  -Mega Man X, jau… jeg foretrekker den vanlige serien, men tar X klart over 7. Ridin’ on cars!
  Eneste jeg ikke er glad i er all backtrackingen, liker virkelig ikke å måtte spille et brett flere ganger for å få alt. Så er ikke Dr. Wily med mer, men erstattet av en annen dust :(
  Syntes spillet var ekstremt lett jeg, knapt spilt det før jeg knuste det uten å bruke spesialvåpen. Kun sistebossen gav meg litt motstand. Sliter mer med X2, det spillet kommer jeg bare ikke inn i.

  -Castlevania 4 ja, ingen innvending, det er bare så bra. Tøft er det ja, spesielt den sistebanen der tannhjulet kommer etter deg. De oppgraderte definitivt vanskelighetsgraden over enern (men lettere enn 3ern)

  -Mario Kart… hmm, jeg sliter faktisk med å spille dette idag. Battle Mode kan fortsatt være gøy. Respekterer spillet, men det har aldret ganske dårlig mener jeg :(

  -Super Probotector, ikke så høyt på min egen liste, men kan ikke nekte for at Probotector alltid er gøy. Første Probotector-spillet jeg rundet, men jeg klarer det ikke igjen idag. Vanskeligere enn enern.

  -F-Zero, må tilstå jeg skjønner hvorfor det er på lista, men veldig høyt opp. Men skal jeg velge mellom første Mario Kart og F-Zero, må jeg faktisk gå for F-Zero, til tross for at det mangler multiplayer. Men skal vi ha virkelig bra F-Zero, må vi over til Gamecube.
  Het programmet du nevnte Head to Head og gikk på TCC? De gikk over en del SNES-spill der, blant annet Street Fighter, Micro Machines og en del annet.
  Og ja, spilte alltid som Samurai Goro, han var den eneste jeg klarte å styre skikkelig, og han er også den raskeste.

  Nå er jeg spent på topp 3 ass, selv om jeg er et halvt år for sen med å komme med mine egne irriterende formeninger i et kommentarfelt ingen leser. Antar Joe and Mac, Dino City eller Zombies vil vinne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *