E37 – Døden på Oslo S (kun lyd)

Dette får du høre om i dagens episode

Jan, Lars, Trond og Jørgen mimrer om Døden på Oslo S, en av de mest legendariske norske ungdomsfilmene som noensinne er laget.

Vi hører på lydklipp fra filmen, mimrer om karakterene og blir litt småforelska i Lena, selv om hun er narkis da.

Du hører hele episode her

Følg oss på:
facebook ikonyoutube ikonrss ikonsoundcloud-png

PS: Gi oss gjerne feedback i kommentarfeltet, vi tar også i mot forslag til fremtidige tema.

FORRIGE EPISODE (Episode 36 – Norske One Hit Wonders)


Posted

in

,

by

Tags:

Comments

2 responses to “E37 – Døden på Oslo S (kun lyd)”

  1. […] FORRIGE EPISODE (Døden på Oslo S) […]

  2. Lars Toervik Avatar
    Lars Toervik

    Husker at vi fikk se denne filmen på skolen, jeg gikk på ungdomskolen når den kom. Kan derimot ikke huske hvorfor vi så den på skolen. Har sett den endel ganger de siste årene, pleier da som regel se alle de tre filmene om Pelle og Proffen på rad. Den andre filmen er den dårligste og den tredje virker plutselig som en veldig god film fordi jeg har sittet og plaget meg selv med å se film nummer to. Men siden jeg liker godt å se dårlige filmer, siden de kan lett bli komiske å se på, ser jeg de om igjen og om igjen :) Forslag til fremtidige tema: Wam og Vennerød filmene! Er mye moro å ta for seg blant de filmene. Eller hva med Orions Belte? Et annet tema for fremtidig episode kunne vært TV-serien Mystery Science Theater 3000, men er ikke helt sikker på om så mange her til lands kjenner til den serien, men vet at Mystery Science Theater 3000 The Movie iallefall var tilgjengelig som leievideo i Norge. Den passet jeg på å kjøpe når den lokale videobutikken der jeg bor solgte ut alle vhs filmene de hadde og skulle gå over til å leie ut dvder istedetfor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *