Episode 38 – Ting vi savner fra 80-tallet (kun lyd)

Dette får du høre om i dagens episode

Jan, Lars, Trond og Jørgen mimrer rundt tingene vi savner fra oppveksten vår, mer spesifikt ting som moviebox, leie av Nintendo spill osv.

Hva er en moviebox? Gikk det ann å leie Nintendo spill? Klarte du å løse Rubiks Kube? Hvilken type skoledagbok hadde vi? Hva var egentlig så stas med hockeysveis? Dette og mange andre spørsmål blir besvart av Retrotimens panel i denne episoden.

Til lytterne/seerne : Hvilke ting savner du fra oppveksten på 80-tallet?

Du kan høre hele episoden her :

 

Følg oss på:
facebook ikonyoutube ikonrss ikonsoundcloud-png

PS: Gi oss gjerne feedback i kommentarfeltet, vi tar også i mot forslag til fremtidige tema.

FORRIGE EPISODE (Døden på Oslo S)

Comments

3 responses to “Episode 38 – Ting vi savner fra 80-tallet (kun lyd)”

 1. Diddykongjr Avatar
  Diddykongjr

  3D brille spillet tror jeg het brainstorm? ps: bonanza heter bonanaza på norsk. gunsmoke heter kruttrøyk

 2. Bård Lilleøien Avatar
  Bård Lilleøien

  Her var det mye gøyal mimring.

  Sær måte å spille klinkekuler på, selv om det kanskje er sånn man skal spille det? Hos oss var det bare 1-mot-1-dueller. Og vi hadde noen sinnsyke regler for hvor mye hver størrelse med kuler var verdt. 1 liten tok 3 treff mot en stor, tror jeg, som vi kalte super, så var det størrelsen større som var mega, og enda en opp som vi kalte super mega. Så var det noen luringer som startet å ha med jernkuler, og da ble det raskt bannlyst i skolegården.

  Den offline-episoden gleder jeg meg til, når den kommer en vakker dag. Savner også veldig det å bare samle venner med en leid film og masse snacks. Leie spill gjorde jeg ikke før SNES, da ingen her startet med det før den generasjonen, og selv da ble det bare brukt som en sjelden belønning av noe slag… eller når jeg var syk.

  1. Bård Lilleøien Avatar
   Bård Lilleøien

   Ah, det er jo neste episode! Sånn går det når jeg sitter her i fremtiden og ser 40 episoder etter hverandre og skriver en vegg av tekstkommentar på alle.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *