En legende kommer til Retromessen i August!

Vi er veldig stolte av å kunne annonsere at selveste Ben Daglish kommer til Retrospillmessen i Sandefjord, 29 og 30 August!

Dette er ingen hvem som helst må vite. I 1982 ble verden introdusert for en maskin som skulle bli svært viktig for mange unge mennesker gjennom store deler av 80 tallet. Maskinen har fortsatt en svær fanskare, og det blir fortsatt produsert nye spill til den. Commodore 64, eller Kåmmandåre som den ofte ble kalt var en av de første kommersielle datamaskinsuksesser i Norge, mye grunnnet det vanvittige utvalget av spill og den fantastiske lydbrikken.
Maskinen inneholder nemlig den velkjente SID chipen, en unik synthesizer-chip som virkelig tente en rakett i rumpa på musikere som gikk med drømmer om å skape spillmusikk. Ben Daglish var i toppsjiktet blant disse på 80-tallet, og vi gleder oss til å treffe han!

LastNinja-c64_cover01

The Last Ninja

Hvem husker ikke The Last Ninja? En av de virkelig store favorittene for mange! Det å faktisk få kontrollere en ninja på 80 tallet var stort! Dette spillet har godeste Ben Daglish komponert musikken til, og han har da rett og slett spilt seg inn i barndommen til utrolige mange mennesker over hele verden. Denne perlen fra 1987 er kanskje et av de mest kjente han har på samvittigheten, men lista er lang! Vi nevner i fleng Flintstones, Auf Wiedersehen Monty, Cobra, Gauntlet 1, Gauntlet 2, Hot Rod, Krakout, Mask 1, Mask 2, Mask 3, Monty Python’s Flying Circus, 720 degrees ++++. Dette er bare et lite utdrag av en lang merittliste, “På Retrospillmessen 2015 får du møte en av de mest innflytelsesrike spillmusikerne fra Commodore 64 æraen

Hva skjer a Bagera?

Ben Daglish er kjent for å være en showman, så hva kan vi forvente? Ben har lovet oss noen krumspring, men hva er umulig å vite :) Det vi derimot vet er at det blir en egen spørrerunde med Ben som du kan delta på! Her vil du få mulighet til å få utløp for alle dine Commodore64-spørsmål og få en intim næropplevelse med en av 80-tallets store helter.

Billetter! Hvor får jeg kjøpt billetter?!?!

“Få ut finger’n da menneske,” tenker du sikkert. Hvor dere får sikra dere billett til denne begivenheten på norsk jord? Vi har forhåndssalg som vi anbefaler alle å benytte seg av, da man unngår den verste køen. Det er bare å følge linken under!

Kjøp billetter her!

Da var billettene i boks?

Bra! Da er det bare å glede seg, for dette blir kanon!


Posted

in

by

Tags:

Comments

4 responses to “En legende kommer til Retromessen i August!”

 1. Trond Strømstad Gimre Avatar
  Trond Strømstad Gimre

  Vannvittig bra!

 2. Frank Eivind Rundholt Avatar

  Dette gleder jeg meg veldig til!

 3. AndyArmani Avatar
  AndyArmani

  Legend!

 4. […] Skulle dere mot formodning trenge en liten, kremt, oppfriskning, så er det bare å følge denne lenka! En legende innen C64 miljøet, og en skikkelig morsom type skulle det vise seg..I episode 41 av […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *